Διαζύγιο για τον Τζεφ Μπέζος ύστερα από 25 χρόνια γάμου

Διαζύγιο για τον Τζεφ Μπέζος ύστερα από 25 χρόνια γάμου

Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon ανάρτησε κοινή δήλωση του ζευγαριού στο Twitter. Σημειώνεται πως το ανδρόγυνο ήταν σε διάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά. Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματα μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες. Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Τζεφ και Μακένζι» έγραψε ο Τζεφ Μπέζος στο Twitter.   

Το ζεύγος ίδρυσε το 2018 ένα μεγάλο φιλανθρωπικό ταμείο. Η κοινή δήλωση που υπογράφουν δείχνει πως θα συνεχίζουν να συνεργάζονται και στο μέλλον.   

Ο κολοσσός Amazon.com αναδείχθηκε στην εταιρεία με τη μεγαλύτερη αξία στη Γουόλ Στριτ αυτήν την εβδομάδα, ξεπερνώντας την Microsoft Inc.  

Η περιουσία του Τζεφ Μπέζος ανέρχεται σε πάνω από 160 δισεκατομμύρια δολάρια.