Τα αστέρια του Etoile De Beaute φέτος θα λάμψουν νωρίτερα!

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ
 
Το Etoile de Beaute συμπληρώνει σε λίγο ένα χρόνο ζωής και σας προσκαλεί στην έναρξη του εορταστικού μήνα, να γιορτάσετε μαζί του, βοηθώντας παράλληλα το Καραϊσκάκειο Ιδρυμα.
Σάββατο και Κυριακή – 1η και 2 Δεκεμβρίου τ’ άστρα μας οδηγούν στο αρχοντικό Αναστασίου, Αγίου Ανδρέου 21 Παλλουριώτισσα
Για ένα διήμερο ομορφιάς και αγάπης
Γιατί τα Άστρα ξέρουν!!!
 

Το Etoile de Beaute ξεκίνησε τις δραστηριότητες του τον Φεβρουάριο του 2018. Μια συνεργασία την οποία οι ιδιοκτήτριές του περίμεναν χρόνια.
Χρίστη Γρουτίδου και Ελευθερία Παπαδοπούλου εργάζονταν στο χώρο της γυναικείας ομορφιάς αλλά από διαφορετικό μετερίζι η κάθε μια μέχρι που το αστέρι τους, τους έδειξε τον τρόπο. Etoile De Beaute, το Άστρο της Ομορφιάς ένας χώρος ο οποίος δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι για αυτό που τόσα χρόνια ξέρουν και οι δύο να κάνουν καλά και το εκπροσωπούν με καμάρι. Να φροντίζουν τη γυναίκα!!!
Ως επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς και ως εκπαιδεύτριες πολλών άλλων συναδέλφων, λένε σήμερα με σιγουριά ότι προσφέρουν το μέγιστο στην κάθε γυναίκα η οποία θέλει να φροντίσει τον εαυτό της και θα επισκεφτεί το χώρο τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:
– Θα γίνεται ανάλυση δέρματος με τους εξειδικευμένους αναλυτές (Skin Analyzers), για να φανεί η κατάσταση της επιδερμίδας τη συγγεκριμένη στιγμή, αλλοιώσεις που μπορεί να υπάρχουν και πρόβλήματα και φυσικά να προληφθούν μελλοντικές ζημιές.
– Επαγγελματίες μακιγιέζ θα κάνουν μακιγιάζ ανάλογα με το προσωπικό στύλ και το χρωματικό τύπο του κάθε ενός.
– Back, neck and head massage – θα γίνονται 15λετπες  εφαρμογές μασάζ για χαλάρωση και ξεκούραση.
– Θα πωλούνται γλυκάκια, μπισκοτάκια, σοκολατάκια με λίγες θερμίδες, φτιαγμένα από διαιτολόγο.
Σε όλα τα πιο πάνω θα υπάρχει η ελάχιστη χρέωση για να μαζευτούν περισσότερα χρήματα.
Την ίδια στιγμή εθελοντές από τι Καραισκάκειο Ίδρυμα θα είναι παρόντες για δειγματοληψία για την εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών.
Ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει καλλυντικά προιόντα και προιόντα μακιγιάζ σε Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και συσκευασίες δώρου και μέρος των εσσόδων θα πάνε στο Καραισκάκειο.
Etoile de Beaute για περιποίηση και καλαισθησία.
– Αισθητική Προσώπου – Καθαρισμοί προσώπου, περιποιήσεις, εξειδικευμένες θεραπείες, εξατομικευμένες θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.
Όλες οι περιποιήσεις γίνονται με τα επαγγελματικά γαλλικά προϊόντα Biologique Recherche, που δουλεύουν με μια δική τους φιλοσοφία, η οποία περιποιείται και φροντίζει το κάθε δέρμα με μοναδικό τρόπο.
Περιποίηση άκρων
Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Spa Pedicure- Με τη χρήση όλων των
μεθόδων προσθετικής νυχιών (Manicure gel, Bio, Hard gel, Nail extention)
Μακιγιάζ
Όλα τα μακιγιάζ γίνονται με προσόντα Zerva Cosmetics.