ΚΟΠ: Ελεύθερη η είσοδος στο ματς με τη Νορβηγία ως ένδειξη εκτίμησης προς τον κόσμο

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας με δήλωση του ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν χθες βράδυ στο ΓΣΠ και στήριξαν την Εθνική μας και ανακοινώνει ότι, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η είσοδος στον αγώνα της Εθνικής μας με τη Νορβηγία θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ως ένδειξη εκτίμησης για την στήριξη και την παρουσία του στον αγώνα με τη Βουλγαρία. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο ΓΣΠ στον αγώνα της Εθνικής μας με τη Βουλγαρία και ιδιαίτερα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών των ομάδων μας. Χθες βράδυ το Κυπριακό ποδόσφαιρο έστειλε ένα μήνυμα, πως έχουμε παρών, κυρίως όμως έχουμε μέλλον. Δεν βρισκόμαστε στο τέλος της προσπάθειας αλλά στο ξεκίνημα. Αγκαλιάζουμε τους διεθνείς μας, αγκαλιάζουμε την ομάδα που μας ενώνει και της δίνουμε δύναμη για τις νέες προκλήσεις που έρχονται”, σημειώνει σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ως ένδειξη εκτίμησης, προσθέτει ο κ. Κούμας, για τη στήριξη που έδωσε ο κόσμος στην Εθνική μας, προχωρήσαμε σε όλες τις απαιτούμενες συνεννοήσεις με την UEFA έτσι ώστε στον αγώνα της Δευτέρας με τη Νορβηγία, η είσοδος για το κοινό να είναι ελεύθερη.

“Μπορεί στο αγωνιστικό μέρος ο αγώνας να τελείωσε ισόπαλος, αλλά ως ΚΟΠ νιώθουμε ότι κερδίσαμε το πρώτο στοίχημα για να εξυψώσουμε την Εθνική μας ομάδα απέναντι στα μάτια του κάθε Κύπριου αλλά και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής οικογένειας γενικότερα», κατέληξε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ.

-Σημειώνεται ότι, για είσοδο στο γήπεδο στον αγώνα της Δευτερας (21:45 ΓΣΠ) είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

-Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη αγοράσει τα εισιτήρια τους για τον αγώνα, θα επικοινωνήσει μαζί τους το τμήμα εισιτηρίων της ΚΟΠ για επιστροφή των χρημάτων τους.

-Εντός της ημέρας θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις προκειμένου οι φίλαθλοι να μπορούν να εκδώσουν χωρίς χρέωση εισιτήριο από το ηλεκτρονικό σύστημα της ΚΟΠ. Δωρεάν εισιτήρια θα εκδίδονται και τη Δευτέρα στο γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα.