Οι εξωγήινοι είναι εδώ και συγκεκριμένα στην Ιρλανδία

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Οι ιρλανδικές αρχές ερευνούν καταγγελίες για παράξενα φώτα στον ουρανό και ιπτάμενα αντικείμενα στην νοτιοδυτική ακτή της χώρας.
Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 6:47 τοπική ώρα πιλότος της British Airways επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου ρωτώντας εάν ο στρατός κάνει ασκήσεις στην περιοχή, καθώς κάτι ιπτάμενο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.
Οι υπεύθυνοι την διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει ενημέρωση για καμιά άσκηση ενώ η πιλότος, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Μόντρεαλ για Λονδίνο, δήλωσε πως είδε ένα πολύ έντονο φως και το «αντικείμενο» πλησίασε την αριστερή πλευρά του αεροσκάφους, προτού εξαφανιστεί.
Προς υπεράσπισή της, ένας πιλότος της Virgin είπε πως θα μπορούσε να είναι μετεωρίτης ή κάποιο άλλο αντικείμενο που εισήλθε στην ατμόσφαιρα της γης, καθώς όπως δήλωσε και εκείνος είδε δύο έντονα φώτα τα οποία μετά χάθηκαν στον ουρανό.
Η Αρχή Αεροπορίας της Ιρλανδίας δήλωσε πως υπήρξαν κάποιες καταγγελίες για περίεργη δραστηριότητα αεροσκαφών το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου, οι οποίες θα ερευνηθούν τηρώντας φυσικά όλα τα πρωτόκολλα εμπιστευτικότητας.

Πηγή: skai.gr