Δωρεάν εισιτήρια για επαναπατρισμό επιβατών Cobalt

Τη λύπη της για την αναστολή των εργασιών της εταιρείας Cobalt και τη συμπαράσταση της σε όλους τους επηρεαζόμενους, εκφράζει, σε ανακοίνωση της, η Cyprus Airways, η οποία «θέλοντας να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία των επιβατών, θα προσφέρει έως και 20 δωρεάν εισιτήρια για κάθε πτήση μονής διαδρομής (εξαιρούνται οι φόροι αεροδρομίων) για επαναπατρισμό των επιβατών από /προς Λάρνακα, Αθήνα, Βηρυτό και Τελ Αβιβ».

Σημειώνει ότι η προσφορά ισχύει για όλες τις πτήσεις της εταιρείας στους πιο πάνω προορισμούς για ταξίδια που θα ολοκληρωθούν έως τις 15 Δεκεμβρίου 2018 και ισχύει για κρατήσεις μέχρι 31 Οκτωβρίου 2018, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cyprus Airways στο +357 24000054 (εκτός Κύπρου) η στο 8000 8111 (εντός Κύπρου), Δευτέρα-Κυριακή 07:30 – 23:30.

«Ναύλα διάσωσης» για πελάτες της Cobalt ανακοίνωσε η Orthodoxou Travel

Επιπρόσθετες πτήσεις με την Blue Air και ναύλα διάσωσης ανακοίνωσε ότι διαθέτει για πελάτες της Cobalt το ταξιδιωτικό γραφείο Orthodoxou Travel.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για όλους τους επιβάτες που είχαν ταξιδιωτικά εισιτήρια με την Cobalt μεταξύ Οκτωβρίου και Μαρτίου, προσφέρονται ναύλα διάσωσης στις διαδρομές Λάρνακα – Αθήνα, Αθήνα – Λάρνακα, Λάρνακα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Λάρνακα, Λονδίνο (Λούτον) – Λάρνακα και Λάρνακα – Λονδίνο (Λούτον).

Η μονή διαδρομή από και προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου κοστίζει €69 και από €99 η μονή διαδρομή από και προς Λονδίνο (Λούτον), συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου.

Αναφέρεται επίσης ότι ανακοινώθηκαν επιπρόσθετες πτήσεις για τις επόμενες μέρες, για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των πτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο 22 755 300, μέσω email στο blueair@orthodoxou.com.cy ή μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Προστίθεται ότι οι επιβάτες που έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο της Cobalt που ακυρώθηκε μεταξύ των διαδρομών Λάρνακα και Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή/και Λονδίνο μπορούν να κάνουν νέα κράτηση καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της Blue Air στο (00357) 22 755 300 (Δευ – Παρ: 08:30 – 17:30) ή (00357) 24 008490 (Δευ – Κυρ: 0530 – 2100) ή 900 190 10 (αριθμός μόνο για Κύπρο, κλήσεις από σταθερό 1.5232€ / λεπτό, Κλήσεις από κινητό 1.6065€ / λεπτό) ή (0030) 2111034100 (Δευ – Παρ 09:00 – 17:00) ή 825 500 0501 (αριθμός μόνο για Ελλάδα, χρέωση 0.25€ / λεπτό).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν το εισιτήριο που είχαν με την Cobalt, το οποίο θα δικαιολογεί την αγορά του ναύλου διάσωσης με την Blue Air στο αεροδρόμιο την μέρα της αναχώρησής τους για να αποφύγουν την πληρωμή της διαφοράς από το εισιτήριο της τελευταίας στιγμή.

Τα ναύλα διάσωσης υπόκεινται σε διαθεσιμότητα θέσεων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Έκτακτα δρομολόγια και ειδικούς ναύλους για επιβάτες Cobalt ανακοίνωσαν AEGEAN και Olympic 

Έκτακτα δρομολόγια και αυξημένη χωρητικότητα στις πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσαν η AEGEAN και η Olympic Air, σε συνέχεια της αναστολής των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Cobalt Air.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προσφέρονται ειδικοί ναύλοι που ξεκινούν από €66 (συμπεριλαμβανόμενων των φόρων) για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα – Αθήνα και από Λάρνακα – Θεσσαλονίκη καθώς και ειδικούς ναύλους προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού που πραγματοποιούσε πτήσεις η Cobalt Air, όπως Παρίσι, Μόσχα, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Μαδρίτη, Δουβλίνο, Γενεύη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Λονδίνο.

Οι ειδικοί ναύλοι αφορούν αποκλειστικά επιβάτες που θα προσκομίσουν αντίγραφο του εισιτηρίου της Cobalt Air και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και τις 30.11.2018 με περίοδο ταξιδιού το ίδιο διάστημα, προστίθεται.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι η AEGEAN και η Olympic Air ενισχύουν το υφιστάμενο πρόγραμμα δρομολογίων από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς από σήμερα μέχρι και τις 27.10.2018 καθημερινώς, προστίθεται μια έκτακτη πτήση Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα και τρεις έκτακτες συχνότητες Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα.

Τέλος, αναφέρεται ότι η εταιρεία θα επιχειρεί, σε όσες περισσότερες πτήσεις είναι εφικτό, με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους αυξάνοντας τις διαθέσιμες θέσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις από τη Λάρνακα.