Εργασίες συντήρησης γεφυρών στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης δύο γεφυρών πριν και μετά τη σήραγγα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.
Σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων, από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης δύο γεφυρών που βρίσκονται πριν και μετά τη σήραγγα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα γίνουν οι πιο κάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Δευτέρα και Τρίτη (15/10/2018 – 16/10/2018), από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, θα είναι κλειστή η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας για τη γέφυρα πριν τη σήραγγα σε τμήμα μήκους 1χλμ. περίπου με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό.
Επίσης την Τετάρτη έως Παρασκευή (17/10/2018 – 19/10/2018) από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, θα είναι κλειστή η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας για τη γέφυρα μετά τη σήραγγα σε τμήμα μήκους 1χλμ. περίπου με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση που θα τοποθετηθεί.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους, καταλήγει η ανακοίνωση.