Χειροπέδες σε 42χρονη κοινοτική σύμβουλο για βόμβα Λεμεσό

 

Στη σύλληψη της γραμματέα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοιλανίου, 42χρόνων προέβη η αστυνομία σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση ρίψης αμυντικής χειροβομβίδας σε σπίτι γυναίκας 46χρονων μέλος του κοινοτικού συμβουλίου της ίδιας κοινότητας, τα ξημερώματα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Ιωάννης Σωτηριάδης εναντίον της ύποπτης εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι ενέχεται στην υπόθεση. «Ωστόσο η ίδια αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη και δίνει κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την αστυνομία» ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού επιβεβαίωσε ότι οι δύο γυναίκες φέρονται να είχαν διαφορές μεταξύ τους που να σχετίζονται με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές οι διαφορές αφορούν καταγγελίες που έγιναν στην Ελεγκτική Υπηρεσία για ατασθαλίες στο κοινοτικό συμβούλιο.

Η έκρηξη σημειώθηκε στη μια τα ξημερώματα στην περιοχή της Νέας Εκάλης στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έριξαν αμυντική χειροβομβίδα στα δέκα πόδια του σπιτιού με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός τόσο ανάμεσα στους ένοικους του σπιτιού, που κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα, όσο και στους γείτονες της περιοχής.

Από την έκρηξη θρυμματίστηκαν τρία παράθυρα και προκλήθηκαν ζημιές στην τοιχοποιία της κατοικίας της 46χρονης.