Συναγερμός στη Λάρνακα: Αυτοί είναι οι 11χρονοι μαθητές που αγνοούνται

 

Τα 11χρονα παιδιά που έχουν απαχθεί. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

 
>>Εντοπίστηκαν οι δύο 11χρονοι μαθητές. Τριανταπεντάχρονος Κύπριος ο απαγωγέας.

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του ikypros. Θα έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις, τη συνταγή και τη συμβουλή της ημέρας, εορτολόγιο, το Σαν Σήμερα και πολλά άλλα!

Δύο παιδιά 11χρονών, μαθητές από δημοτικό σχολείο Καμάρων της Λάρνακας έχουν εξαφανιστεί από το σχολείο τους και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει επιχείρηση για εντοπισμό τους, εξετάζοντας υπόθεση απαγωγής.
Τα παδιά που έχουν απαχθεί είναι ο Θεμιστοκλής Ντόγκλη και ο Φίλιππος Σταματάκη και η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση να επικοινωνήσει με την Αστυνομία τηλ 24804024 ή 24804016 ή με την Γραμμή του Πολίτη στο 1460.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, την απαγωγή διέπραξε άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, εύσωμος με μούσι στο πιγούνι. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα, γιλέκο σκούρου χρώματος αμάνικο, παντελόνι μακρύ σκούρου χρώματος, καπέλο τύπου μπερέ χρώματος σκούρου. Το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα. Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου. Ο άνδρας φέρεται να συστήθηκε στα παιδιά ως δάσκαλος και τα απήγαγε αφού πρώτα τα κάλεσε να τον βοηθήσουν να μεταφέρουν βιβλία από το αυτοκίνητό του.
Από την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχουν υποψίες για το ποιος είναι ο ύποπτος, από γονείς οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή.
Οι γονείς των παιδιών είναι από την Ελλάδα και οικογενειακοί φίλοι αλλά τα παιδιά δεν έχουν κάποια συγγένεια μεταξύ τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πατέρας του ενός παιδιού είναι γιατρός στο νοσοκομείο Λάρνακας ενώ η μητέρα του δεύτερου παιδιού εργάζεται ως νοσοκόμα.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας και η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης και με τη συμμετοχή ελικοπέτρου ενώ έχουν στηθεί μπλόκα σε διάφορα σημεία.
Δέκα λεπτά μετά την απαγωγή των παιδιών έγινε τηλεφώνημα στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς για ύπαρξη βόμβας χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Θεωρείται ότι το τηλεφώνημα ίσως έγινε για αντιπερισπασμό.
Στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων και στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς έχει σπεύσει και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης και εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών οργανώσεων. Ως εκ τούτου αναβλήθηκε και η συνάντηση που θα είχε η διυπουργική επιτροπή με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις για την κρίση στη Δημόσια Εκπαίδευση.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων ο Υπουργός Παιδείας και οι εκπαιδευτικές οργανώσεις


 
https://twitter.com/Cyprus_Police/status/1044479951871856640