Στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων ο Υπουργός Παιδείας και οι εκπαιδευτικές οργανώσεις


 

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του ikypros. Θα έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις, τη συνταγή και τη συμβουλή της ημέρας, εορτολόγιο, το Σαν Σήμερα και πολλά άλλα!

Στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων Λάρνακας βρίσκεται ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος τυγχάνει ενημέρωσης για το πρωινό περιστατικό στο σχολείο.
Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού καλεί το κοινό, αν γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το συμβάν στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων Λάρνακας, να επικοινωνήσει άμεσα με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.
Στο Δημοτικό μεταβαίνουν επίσης και οι ηγεσίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού εξέφρασε την ευχή να βρεθούν σύντομα τα δύο παιδιά και κάλεσε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για το περιστατικό να τις δώσει στην Αστυνομία.
«Πρωτίστως να βρεθούν τα μωρά και όλα τα άλλα έπονται», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση της Διυπουργικής Επιτροπής με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις θα αναβληθεί λόγω του περιστατικού με τα παιδιά.
Υπενθυμίζεται ότι δύο μαθητές, ηλικίας 11 χρόνων, αγνοούνται από το πρωί από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.
Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τώρα, στην εξαφάνισή τους, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι.  Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας.
Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο μαθητών να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
 
https://ikypros.com/?p=330418