Οδοντική γέφυρα σε συσκευασία με γαριδάκια


 

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του ikypros. Θα έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις, τη συνταγή και τη συμβουλή της ημέρας, εορτολόγιο, το Σαν Σήμερα και πολλά άλλα!

Μια έκπληξη επιφύλασσε ένα σακουλάκι με γαριδάκια γνωστής κυπριακής εταιρίας ωστόσο όχι από αυτές που συνηθίζονται από προϊόντα που απευθύνονται σε παιδιά αλλά μαι εντελώς διαφορετική και…αηδιαστική.
Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει η εφημερίδα “Πολίτης” που δέχτηκε και την καταγγελία, γυναίκα που αγόρασε μια συσκευασία της γνωστής κυπριακής μάρκας, εντόπισε μέσα σε αυτή, ένα μεταλλικό ακανόνιστο αντικείμενο που δεν ήξερε πως βρέθηκε μέσα στην συσκευασία.
Εντούτοις σύντομα αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για μια οδοντική γέφυρα από αυτές που τοποθετούν οδοντίατροι για στήριξη δοντιών.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι η «αδέσποτη» γέφυρα να έπεσε από κάποιο υπάλληλο κατά την διαδικασία συσκευασίας του προϊόντος με αποτέλεσμα αυτή να φτάσει στα χέρια της γυναίκας που παρολίγον να τη φάει.
Πάντως, οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν εξετάζουν θέμα απόσυρσης της συγκεκριμένης παρτίδας καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό.