Μαγιό των €320 δεν κάνει για πισίνα!


 

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του ikypros. Θα έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις, τη συνταγή και τη συμβουλή της ημέρας, εορτολόγιο, το Σαν Σήμερα και πολλά άλλα!

Η Gucci έβγαλε μαγιό που κοστίζει 320 ευρώ, αλλά δεν κάνει για πισίνα.
Το απίθανο στην όλη ιστορία είναι πως το συγκεκριμένο μαγιό της ιταλικής εταιρίας εξαντλήθηκε!
Η καταναλωτική μανία που επικρατεί σε μεγάλο κομμάτι που κόσμου, παγκοσμίως, έχει ως αποτέλεσμα διάφορα ευτράπελα περιστατικά. Ένα από αυτά αφορά την Gucci.
H Ιταλική εταιρία λοιπόν έθεσε σε κυκλοφορία ένα μαγιό το οποίο κόστιζε 320 ευρώ, όμως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο.
Ποιο είναι αυτό; Οτι οι δημιουργοί του, συμβουλεύουν όσες το αγοράσουν να μην το φοράνε σε πισίνα. Ναι, καλά διαβάσατε, να μην το φοράνε σε πισίνα, καθώς είναι μόνο για την θάλασσα.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι είναι κατασκευασμένο από λίκρα, η οποία δεν είναι ανθεκτική στο χλώριο που έχουν οι πισίνες για να παραμένουν καθαρές.
Μάλιστα, προκειμένου η εταιρία να γλυκάνει κάπως το… χάπι, το λάνσαρε ως ένα ρούχο, το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν και δεν είναι μόνο για την παραλία.
Το φοβερό στην όλη υπόθεση είναι πως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι πλέον διαθέσιμο, καθώς εξαντλήθηκε. Όσα κομμάτια, κατασκεύασε η Gucci δηλαδή πουλήθηκαν…
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr