«Βγήκα στη σκηνή με το γιατρό αγκαλιά»


 

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του ikypros. Θα έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις, τη συνταγή και τη συμβουλή της ημέρας, εορτολόγιο, το Σαν Σήμερα και πολλά άλλα!

Την πρώτη του ζωντανή συνέντευξη έδωσε ο Άκης Σακελλαρίου μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ο ηθοποιός γλίτωσε τη ζωή του μετά από νοσηλεία στην εντατική, αφού διαγνώσθηκε με τη νόσο των λεγεωνάριων.
Πλέον έχει επανέλθει σε ρυθμούς καθημερινότητας και ο Άκης Σακελλαρίου βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μαζί σου».
«Η δικιά μου είναι από τις θετικές περιπτώσεις. Αν είχα πάει αργότερα… Ο χρόνος επώασης του μικροβίου ήταν τουλάχιστον 10 ημέρες. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο είχε ήδη χτυπήσει το ένα το νεφρό, που ήταν νεκρό και τον εγκέφαλο. Αν δεν το προλάβει στην ώρα του είναι πολύ δύσκολο να σε επαναφέρουν», ανέφερε ο Άκης Σακελλαρίου για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην Τατιάνα Στεφανίδου.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ στο οποίο οφείλει ότι ξεπέρασε το πρόβλημα με τη νόσο των λεγεωνάριων. Ωστόσο έντονο ενδιαφέρον είχε όσα είπε για το ιστορικό που ανακάλυψε τι του συμβαίνει.
«Την τελευταία εβδομάδα πριν μπω στο νοσοκομείο είχα σίγουρα 37-38 πυρετό με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις ημέρες. Στην Πάτρα ήρθε γιατρός και με συνόδευσε στη σκηνή. Εκεί είχα 40. Την επόμενη ημέρα πήγα με το γιατρό σε ένα βιοδαγνωστικό κέντρο στην Πάτρα, είδαν τα αποτελέσματα… Στη συνέχεια ήρθα με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην Αθήνα… Όταν ο γιατρός είδες τα αποτελέσματα, μου λέει μπαίνεις κατευθείαν στο νοσοκομείο», σημείωσε. Μάλιστα έκανε γνωστό ότι δεν θυμάται πράγματα αφού τον έβαλαν σε καταστολή!

ΠΗΓΗ: peoplegreece.com