Χάρι και Μέγκαν θα ανακοινώσουν σύντομα τον ερχομό του νέου βασιλικού μωρού λέει γνωστό μέντιουμ


Το γνωστό τηλεοπτικό μέντιουμ Σάλι Μόργκαν, μίλησε στην εκπομπή «Loose Women» για τη ζωή μετά το Celebrity Big Brother ενώ έδωσε και τις βασιλικές της προβλέψεις. Ερωτηθείσα για το τι να περιμένει κανείς από την βασιλική οικογένεια τους επόμενους 12 μήνες, είπε: «Νομίζω ότι πριν από το τέλος του χρόνου θα ανακοινωθεί πως η Μέγκαν περιμένει μωρό».
Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τους παρουσιαστές της εκπομπής, το γνωστό μέντιουμ είχε αναφερθεί και στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν και είχε πει ότι η Μέγκαν δεν θα έμπαινε στην εκκλησία με την μητέρα της, αλλά πως θα συνοδευόταν από το πρίγκιπα Κάρολο.
Από τότε που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του βασιλικού ζευγαριού τον Νοέμβριο, πολλοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας αναρωτιούνται πότε θα κάνουν παιδιά ο Χάρι και η Μέγκαν.
Το ζευγάρι έχει ερωτηθεί πολλές φορές γι’ αυτό και ο πρίγκιπας έχει πει πως είναι κάτι που θα ήθελε να συμβεί. Ο δούκας του Σάσεξ το παραδέχτηκε μάλιστα στην Telegraph, λέγοντας: «Φυσικά και θα ήθελα να κάνω παιδιά. Ναι».
Ο Χάρι ρωτήθηκε επίσης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Δουβλίνο τον Ιούλιο για το πότε θα ξεκινήσει την δική του οικογένεια με την Μέγκαν, συζητώντας το με μια μητέρα πέντε παιδιών, που τον παρότρυνα να κάνει το ίδιο. «Πέντε παιδιά; Είναι πάρα πολλά» απάντησε γελώντας.
Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν είναι εξαιρετικοί με τα παιδιά και έχουν και οι δύο βαφτιστήρια ενώ είναι θείοι των τριών παιδιών του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ.
Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει αν το μέντιουμ θα βγει και πάλι αληθινό.