Καταγγέλλεται βουλευτής για σεξ. παρενόχληση


Καταγγελία σε βάρος εν ενεργεία βουλευτή για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκεται ενώπιον των Αρχών, με τον φάκελο της υπόθεσης να βρίσκεται στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες ως προς τον χειρισμό της.
Σύμφωνα με πηγές του REPORTER, αρχικά ο βουλευτής κατήγγειλε σε Διευθυντή συγκεκριμένης Δημόσιας Υπηρεσίας, υπάλληλο, η οποία όπως ο βουλευτής ισχυρίστηκε, του έδινε τις πληροφορίες-καταγγελίες, που ο ίδιος στη συνέχεια δημοσιοποιούσε σε σχέση με υπόθεση με την οποία ασχολείτο στο πλαίσιο της πολιτικής του δράσης.
Με την σειρά της, η εν λόγω υπάλληλος παραδέχθηκε ότι διέρρεε πληροφορίες στον βουλευτή και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ «έδειξε» και άλλες συναδέλφους της, από τις οποίες – όπως ισχυρίστηκε – αποσπούσε στοιχεία και τα διοχέτευε στον συγκεκριμένο βουλευτή.
Η καταγγελλόμενη υποστήριξε ότι γνώρισε τον βουλευτή μέσω συγγενικού της προσώπου και ότι δεν διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του, αλλά εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της.
Μετά τις καταγγελίες του βουλευτή στον Διευθυντή της Υπηρεσίας της, η υπάλληλος προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία, ισχυριζόμενη ότι ο βουλευτής την παρενοχλούσε σεξουαλικά και ότι της υποσχέθηκε γάμο, αφού όπως της είπε, θα χώριζε με την σύζυγό του.
Επίσης, ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ο βουλευτής μετέβαινε στην οικία της και την ενοχλούσε.
Ο φάκελος της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί από την αστυνομία στην Νομική Υπηρεσία, ώστε να δοθούν οδηγίες ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης.
ΠΗΓΗ: reporter.com.cy