Νέα Υόρκη: Παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Αντωνιάδη


Την Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, στις 7μμ τοπική ώρα, στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Υόρκης, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη μας Νίκου Αντωνιάδη με τίτλο: “Υπάρχει Ελπίς: Κτίζοντας την Παιδεία της Κύπρου μας”.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ΥΠΕΞ της Κύπρου, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και στηρίζουν η Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ), το Γενικό Προξενείο της Κύπρου στην Νέα Υόρκη, το Εμπορικό Κέντρο της Κύπρου στην Νέα Υόρκη και η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Ευρύτερης Νέας Υόρκης. Πέραν των πιο πάνω οργανισμών, την πρώτη έκδοση του βιβλίου στήριξαν επίσης οι Φίλιπ Κρίστοφερ, Νίκος Μουγιάρης, Κυριάκος Παπαστυλιανού και Ισμήνη Μιχαηλίδου.
Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι δημοσιογράφοι Μιχάλης Ιγνατίου και Λένα Αργύρη και στον Συντονισμό/Παρουσίαση η Δημοσιογράφος/Καθηγήτρια Νάνσυ Μπίσκα.
Όπως αναφέρει ο συγγραφέας του βιβλίου, Νίκος Αντωνιάδης:
“Η πατρίδα μας περνά δύσκολες ώρες που αφορούν το μέλλον την παιδιών μας. Τα τελευταία χρόνια έχω προσπαθήσει να ερευνήσω τις ανάγκες των παιδιών μας και μέσα από το βιβλίο αυτό προτείνω τρόπους για να βελτιωθεί η Παιδεία μας αλλά και οι ίδιοι οι Πολιτικοί που μας κυβερνούν. Η συμβολή της Ομογένειας είναι πολύ σημαντική, κάτι που τονίζω στο βιβλίο μιας και η Πολιτισμική Παιδεία μπορεί να αποβεί σωτήρια για την Παιδεία της Κύπρου και να συμβάλει αποτελεσματικά στην εξάλειψη αρνητικών επιπτώσεων που μαστίζουν την κοινωνία μας όπως τα ναρκωτικά, το bullying, η εγκληματικότητα, κ.λπ. Είμαι βέβαιος πως η Ομογένεια θα είναι εκεί στις 24 Σεπτεμβρίου, σε ακόμη μια προσπάθεια που καταβάλλεται για το καλό της πολυαγαπημένης μας πατρίδας”.