Ο Richard Gere περιμένει παιδί


Πριν πέντε μήνες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Richard Gere, παντρεύτηκε την κατά 34 χρόνια μικρότερή του Alejandra Silva με την οποία διατηρούσε δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια.
Ο γάμος τους ήταν πολιτικός και τελέστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.
Τώρα το γάμο του ζευγαριού έρχεται να επισφραγίσει ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού αφού η Alejandra είναι έγκυος. Το παιδί αυτό βέβαια μπορεί να είναι το πρώτο που θα αποκτήσουν οι δυο τους ως ζευγάρι, όμως τόσο ο 69χρονος ηθοποιός όσο και 35χρονη σύζυγός του έχουν από ένα παιδί από προηγούμενους γάμους.
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Alejandra η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία του Δαλάι Λάμα να ευλογεί το αγέννητο παιδί της. Στη λεζάντα έγραψε, στα αγγλικά, τα ολλανδικά και στα ισπανικά: «Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή πριν από λίγα λεπτά … Παίρνουμε ευλογίες για το ανεκτίμητο που θα έρθει … δεν θα μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε προτού το πούμε στην Αγιότητητά του, στον Δαλάι Λάμα».
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Ρότερνταμ όπου ο Δαλάι Λάμα πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στην Ολλανδία.
Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Αμερικανός ηθοποιός έχει εδώ και πολλά χρόνια αφοσιωθεί στον βουδισμό και είναι φίλος του πνευματικού ηγέτη του Θιβετιανού Βουδισμού.
https://instagram.com/p/BnyjL-cBMPW/?utm_source=ig_embed
ΠΗΓΗ: peoplegreece.com