Η Google θύμωσε τον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακάλυψε ότι η Google προσπαθεί να αλλοιώσει την εικόνα του και ξεκινάει πόλεμο. Μέσω του αγαπημένου του Twitter ο Αμερικάνος Πρόεδρος ενημέρωσε τον πλανήτη ότι ανακάλυψε πως όταν έψαξε ειδήσεις για τον εαυτό του στο Google εμφανίστηκαν μόνο ιστοσελίδες που τον κατηγορούν και προειδοποίησε ότι θα ασχοληθεί περαιτέρω με το ζήτημα.

Στα δύο tweet ο εκνευρισμένος Τραμπ ενημερώνει ότι στην αναζήτησή του για «Trump News» εμφανίστηκαν μόνο αποτελέσματα από «Fake News Media» όπως προσδιορίζει όλα τα media που δεν τον υποστηρίζουν. «Με άλλα λόγια την έχουν στημένη σ’ εμένα και σε άλλους ώστε όλες σχεδόν οι ειδήσεις να είναι αρνητικές. Το ψευδο-CNN έχει εξέχουσα θέση. Τα media των Ρεπουμπλικάνων, των συντηρητικών και όσα είναι έντιμα είναι εξαφανισμένα. Είναι νόμιμο; Το 96% των αποτελεσμάτων σε αναζήτηση για «Trump News» προέρχονται από αριστερά Media. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Η Google και άλλες εταιρίες καταπνίγουν τη φωνή των Ρεπουμπλικάνων και κρύβουν τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που είναι θετικές. Ελέγχουν τι μπορούμε να διαβάσουμε και τι όχι. Αυτή είναι πολύ επικίνδυνη κατάσταση και το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί».

Στο παρελθόν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε επιτεθεί εναντίον άλλων Social Media ενώ συχνά πυκνά καταφέρεται εναντίον των MME που τον κατηγορούν.

Πηγή: philenews.com