Στο ΓΝ Αμμοχώστου 23χρονος Βρετανός


Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 23χρονος Βρετανός ο οποίος ενεπλάκη χθες βράδυ σε τροχαίο ατύχημα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.30 χθες βράδυ 71χρονη οδηγός συγκρούστηκε στη Λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο στο Παραλίμνι με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος τουρίστας από Μεγάλη Βρετανία και κατευθυνόταν από τον Πρωταρά προς το Παραλίμνι.
Από τη σύγκρουση ο οδηγός εκσφενδονίστηκε σε απόσταση περίπου 10 μέτρων ενώ η μοτοσικλέτα σύρθηκε στο οδόστρωμα σε απόσταση περίπου 20 μέτρων.
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διεφάνη ότι η 71χρονη εξερχόμενη από παρακείμενο υποστατικό, προσπαθούσε να εισέλθει στη Λεωφόρο Πρωταρά.
Ο μοτοσικλετιστής και η 71χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου η γυναίκα αφού έλαβε των πρώτων βοηθειών στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.
Ο μοτοσικλετιστής φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και διάσωση και κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.
Στο αυτοκίνητο της 71χρονης επέβαινε και η αδελφή της η οποία δεν έπαθε οτιδήποτε από τη σύγκρουση.
Στην 71χρονη διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη ενώ στο μοτοσικλετιστή ο έλεγχος κατέδειξε θετική ένδειξη με 76 μλγμ αντί 9 που είναι το όριο.
Ο νεαρός τουρίστας δεν έφερε προστατευτικό κράνος ασφαλείας.
Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.