Στη Σωτήρα όπου συμμετείχε σε Μουσικό Φεστιβάλ βρέθηκε ο διάσημος καλλιτέχνης Craig David

Στην παραλία “Ποσειδώνας¨” στη Σωτήρα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο διάσημος καλλιτέχνης Craig David, ο οποίος εμφανίστηκε στα πλαίσια του BCL Music Festival, το οποίο πραγματοποιείται φέτος στον Δήμο.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Σωτήρας αναφέρεται ότι «τον διάσημο καλλιτέχνη επισκέφθηκε λίγα λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή ο Δήμαρχος Γεώργιος Τάκκας, ο οποίος συνομίλησε μαζί του και του απένειμε αναμνηστικά για την φιλοξενία του στη Σωτήρα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο καλλιτέχνης εξέφρασε την εκτίμησή του προς τον Δήμαρχο Σωτήρας, ανέφερε πως έχει επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή και επεσήμανε τη μεγάλη πρόοδο που πραγματοποιείται».

Σημειώνεται ότι ο διάσημος Βρετανός R&B ερμηνευτής, συνθέτης και παραγωγός έχει στο ενεργητικό του 20 UK Top 40 Singles, και 7 UK Top 40 albums, πουλώντας περισσότερα από 15 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Ο Craig David ήταν 13 φορές υποψήφιος στα Brit Awards, 4 φορές για Καλύτερο Βρετανό Καλλιτέχνη και έλαβε δύο φορές το Grammy Award για τον καλλιτέχνη με την καλύτερη Pop-Vocal ερμηνεία.

Τον Απρίλιο του 2018 συμμετείχε στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.