Ρουβάς: Τι απαντά για τις δεσμεύσεις λογαριασμών

 

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του ikypros για να έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί των εταιρειών του Σάκη Ρουβά για οφειλές προς τον μάνατζέρ του για την εκπομπή «The Voice Greece 2». Ο ποπ σταρ από την Αυστραλία στην οποία βρίσκεται για περιοδεία και επιστρέφει σήμερα,  αναφέρει για το θέμα:

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ»
Αθήνα, 12.6.2018

Σάκης Ρουβάς»

Η δέσμευση πάντως των τραπεζικών λογαριασμών των εταιριών του Σάκη Ρουβά και οι αγωγές που έχουν ήδη κατατεθεί από τον επικοινωνιολόγο- μάνατζερ και άνθρωπο που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και την διαφήμιση Κωνσταντίνο Καφίρη εις βάρος του πρώην συνεργάτη του αλλά και η γεμάτη νόημα απάντηση του Σάκη Ρουβά αποδεικνύουν ότι ο δικαστικός «πόλεμος» μεταξύ των δύο, μόλις ξεκίνησε…

ΠΗΓΗ: protothema.gr