Διαβεβαίωση επίσπευσης των εξετάσεων οδήγησης

Τη διαβεβαίωση πως εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν μέτρα προς επίλυση του προβλήματος με τις λίστες αναμονής στην εξέταση μαθητευόμενων οδηγών, έλαβαν οι Επαγγελματίες Εκπαιδευτές Οδηγών της Λεμεσού, σε συνάντηση με τους αρμοδίους, στο Υπουργείο Μεταφορών.

Υπενθυμίζεται πως οι Επαγγελματίες Εκπαιδευτές Οδηγών της Λεμεσού, αποφάσισαν να αναστείλουν τη σημερινή δίωρη διαμαρτυρία τους, ως ένδειξη καλής θέλησης, μετά από πρόκληση για διάλογο στο αρμόδιο Υπουργείο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκ των συντονιστών των Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Λεμεσού, Σίμος Κουφαλλής, τόσο η Υπουργός όσο και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου και ο Διευθυντής του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, επέδειξαν διάθεση να επιλύσουν το πρόβλημα, σε προσωρινή αρχικά βάση, δρομολογώντας παράλληλα διαδικασίες για εκπαίδευση νέων εξεταστών οδηγών.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, το Υπουργείο διαβεβαίωσε ότι εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι διευθετήσεις που θα επιτρέψουν την διενέργεια επιπρόσθετων εξετάσεων μαθητευόμενων οδηγών, οι οποίοι μέχρι σήμερα ανέμεναν μέχρι και πέντε μήνες για να εξεταστούν και να βγάλουν άδεια οδήγησης.

Ελπίζουμε, συνέχισε ο κ.Κουφαλλής, ότι οι διαβεβαιώσεις αυτές δεν θα είναι μόνο λόγια αλλά θα γίνουν πράξεις, ώστε να μην αναγκαστούν οι Επαγγελματίες Εκπαιδευτές Οδηγών της Λεμεσού να λάβουν μέτρα διαμαρτυρίας.