Έτσι άφησε τον ΑΝΤ1 για το Epsilon

Με την είσοδο του καλοκαιριού ξεκινάνε και τα τηλεοπτικά νέα που άλλοτε είναι καυτά και άλλοτε δημιουργούν ψυχρολουσία σε κανάλια και παρουσιαστές.

Και παρά το ότι το ζωντανό πρόγραμμα των σταθμών, συνηθίζει να πατάει pause από τα τέλη Ιουνίου μέχρι αρχές Οκτώβρη υπάρχουν κανάλια που επενδύουν και στην καλοκαιρινή ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece, το Epsilon ετοιμάζει ένα πρωινό μαγκαζίνο που θα μας κρατάει συντροφιά τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού και θα είναι προπομπός για το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού, τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρουσιάστρια του πρωινού θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου! Κι αν αναρωτιέστε αν διαβάσατε λάθος ή αν έχουμε μπερδευτεί η απάντηση είναι όχι. Μπορεί οι πληροφορίες να ήθελαν τη Μαντώ να βρίσκεται στο δυναμικό του Antenna και να έχει δώσει τα χέρια για να παρουσιάσει το καλοκαιρινό πρωινό μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη, είδηση που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Δρυμωνάκος στην κάμερα του Happy Day, αλλά η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια είχε άλλα σχέδια.

Η Μαντώ, συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπέγραψε με το Epsilon για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού αφήνοντας τους ανθρώπους του Antenna «ξεκρέμαστους»! Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε πως το κανάλι είχε αφήσει ανεκμετάλλευτη την παρουσιάστρια όταν επέστρεψε από το NOMADS αφού δεν την είδαμε ούτε στο Πρωινό που συμμετείχε μέχρι να φύγει για το Παλαουάν των Φιλιππίνων ούτε σε κάποιο άλλο project.

Στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon, μαζί με τη Μαντώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα βρίσκονται ακόμα μια γυναίκα και ένας άντρας. Η επικρατέστερη γυναίκα είναι η Λάουρα Νάργες. Η ξανθιά παρουσιάστρια μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του Epsilon και έκανε ραντεβού με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Ο άντρας που θα πλαισιώνει τη νεανική παρέα ακόμα αναζητείται. Κριτήριο των ιθυνόντων είναι να έχει χημεία με τις δυο γυναίκες, να έχει χιούμορ και φυσικά να είναι αγαπητός στο ευρύ κοινό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Epsilon η νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, στις 10:00.

ΠΗΓΗ: E-Radio.gr