Αστυνομική καταδιώξη με πυροβολισμούς

 

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του ikypros για να έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις

Πυροβολισμοί ρίχθηκαν εναντίον αυτοκίνητου, του οποίου ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο της Αστυνομίας στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23.30 το βράδυ της Κυριακής μέλη του Τμήματος Ειδικών Καθηκόντων της Πύλας προσπάθησαν να ανακόψουν για έλεγχο στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης, αυτοκίνητο το οποίο θεωρείτο ύποπτο.

Ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο και αυξάνοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί από το όχημα της Αστυνομίας.

Κατά την καταδίωξη το όχημα της Αστυνομίας προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τελικά έγινε ρίψη πυροβολισμών προκειμένου αυτό να ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός του οχήματος, αλλοδαπός, 46 χρόνων, συνελήφθη ενώ κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν δέκα περίπου γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Ο 46χρονος τέθηκε υπό κράτηση και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.