Νέα επίθεση από σκύλο σε γυναίκα


Γυναίκα ηλικίας 53 χρόνων από τη Ξυλοφάγου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ύστερα από επίθεση που δέχθηκε χθες το πρωί από σκύλο γείτονα της.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10 χθες το πρωί, λήφθηκε πληροφορία ότι στη Ξυλοφάγου της επαρχίας Αμμοχώστου, ένας σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή, όπου διαπιστώθηκε ότι γυναίκα ηλικίας 53 χρόνων μετέβη στο σπίτι 61χρονου και στην προσπάθεια της να προσεγγίσει το σκύλο του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτός της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να της προκαλέσει θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της.
Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι για τον σκύλο δεν υπάρχει άδεια κατοχής, δεν ήταν εγγεγραμμένος στο μητρώο εγγραφής σκύλων, ενώ την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό ήταν δεμένος με αλυσίδα.
Η 53χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο δεξιό βραχίονα, δεξιό μηρό και το στέρνο και εισήχθη στο χειρουργείο για καθαρισμό των τραυμάτων της.
Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου και κρατείται στο ορθοπεδικό τμήμα.
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.