Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία της Αγίας Νάπας


Χειροπέδες σε πολύ γνωστό, νεαρό επιχειρηματία στην Αγία Νάπα έβαλαν άνδρες της Αστυνομίας, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες στο σπίτι του ίδιου του επιχειρηματία αλλά και συγγενικών του προσώπων.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η πολύωρη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αγία Νάπα ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής. Στη κατοχή του επιχειρηματία βρέθηκαν φυσίγγια τα οποία κατείχε χωρίς άδεια. Αυτός φαίνεται να ήταν και ο λόγος της σύλληψής του. Στο σπίτι του επιχειρηματία εντοπίστηκε και μεγάλο χρηματικό ποσό σε χρηματοκιβώτιο. Εντοπίστηκε ακόμη κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο είχε εγκατασταθεί χωρίς άδεια.
Κατασχέθηκαν ένας ψηφιακός καταγραφέας δεδομένων που ήταν συνδεδεμένος με 16 κάμερες, οι οποίες κατέγραφαν και σε δημόσιο χώρο και μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά, το οποίο ανέρχεται στα 216,250 ευρώ.
Ο επιχειρηματίας που έχει συλληφθεί είναι 30 ετών και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αγίας Νάπας.
Η έρευνα άρχισε από το πρωί της Παρασκευής ύστερα από δικαστικό διάταγμα που εξασφάλισε η Αστυνομία. Την έρευνα διεξήγαγε το ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας, η ΜΜΑΔ και ο Ειδικός Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός.
 
Δείτε ακόμα:

Ιωνάς: Ευυπόληπτοι επιχειρηματίες στην πυραμίδα των ναρκωτικών


 

Επιζήμια η καλλιέργεια της εντύπωσης ότι αυξήθηκε το έγκλημα