Ο ΑΝΤ1 Κύπρου… τελείωσε το Game of Love


Οι αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί και τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, που παραμένουν μονοψήφια, οδήγησαν, αυτή τη φορά, τον ANT1 Κύπρου στο να «κόψει» το πρόγραμμα.
Η θύελλα αντιδράσεων για το νέο ριάλιτι του ANT1, «Game of love», δεν έχει τέλος.
Συγκεκριμένα, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, σε χθεσινή της ανακοίνωση, ανέφερε ότι εξέταζε τα παράπονα που έχει δεχθεί για το περιεχόμενο του «Game of love», ενώ σήμερα ελήφθη η απόφαση του να σταματήσει η προβολή του εν λόγω προγράμματος.
Άγνωστο, βέβαια, παραμένει το μέλλον του και στον ANT1 Ελλάδας, καθώς οι ιθύνοντες του σταθμού θα πρέπει, την ερχόμενη Τρίτη, να περάσουν από ακρόαση στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Τα στελέχη θα πρέπει να πείσουν το ΕΣΡ ότι τηρείται η απαιτούμενη ποιότητα, αλλά και η κατάλληλη σήμανση και ώρα προβολής του ριάλιτι, πράγμα δύσκολο καθώς βγαίνει στον αέρα στις 21.00.
Ακόμη να σημειωθεί ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού αλλά και των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που έχουν την αρμοδιότητα για την επίβλεψη τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Ο εισαγγελικός λειτουργός, που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν από την πλευρά των υπευθύνων του Ant1 έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων. Παράλληλα, θα πρέπει να ελέγξει και αν στην υπόθεση του επίμαχου παιχνιδιού προκύπτουν στοιχεία σε βάρος των αρμοδίων του ΕΣΡ για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος.
ΠΗΓΗ: reader.gr