3 συλλήψεις για έκρηξη αυτοκινήτου μητέρας Φαίδωνος


 

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του ikypros για να έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν σήμερα τα τρεις ύποπτοι ηλικίας 26, 20 και 30 ετών που συνελήφθησαν χθες στην Πάφο σε σχέση με υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.
Η σύλληψη των τριών έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για πάταξη του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος.
Αρχικά συνελήφθη ο 26χρονος στην περιοχή των Κονιών και στην συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 20χρονου και του 30χρονου που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συνεργείας μετά την διάπραξη της απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.
Τον 26χρονο κατονόμασε άλλο πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις των ναρκωτικών και η Αστυνομία μετά την μαρτυρία που εξασφάλισε εκτιμά πως φέρεται να είναι ύποπτος για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού ανήμερα των Χριστουγέννων στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.
Στο μεταξύ σε ανάρτηση του χθες το βράδυ στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρει ότι «ο αλήτης που μας το έκανε έχει συλληφθεί! Ο κόσμος των ναρκωτικών είναι η βασική αιτία του οργανωμένου εγκλήματος αλλά κάποιοι δεν έχουν το ανάστημά να πάρουν μέτρα».
Σημειώνεται πως οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος συνεχίζονται σε παγκύπρια κλίμακα, στο πλαίσιο των οποίων έχει προβεί σε αριθμό συλλήψεων.
 
Φαίδωνος: “Ο αλήτης που μας το έκανε έχει συλληφθεί”
Η ανάρτηση του Δημάρχου Πάφου με τη φωτογραφία του οχήματος της μητέρας του. Όπως έγραψε: “Ο αλήτης που μας το έκανε έχει συλληφθεί! Ο κόσμος των ναρκωτικών είναι η βασική αιτία του οργανωμένου εγκλήματος αλλά κάποιοι δεν έχουν το ανάστημά να πάρουν μέτρα”.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156468604288854&set=a.491349008853.303263.534178853&type=3