Εγχειρίστηκε η Μελάνια Τραμπ

 

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του ikypros για να έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση νεφρού τη Δευτέρα στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed κοντά στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου της που έγινε γνωστή πριν από λίγο.

Αίσθηση προκαλεί ωστόσο πως η γνωστοποίηση έγινε αιφνιδιαστικά μετά το χειρουργείο και δεν υπήρξε ανακοίνωση προηγουμένως.

Η Μελάνια φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα με το νεφρό της, το οποίο το γραφείο της χαρακτήρισε «καλοήθες», αλλά απαιτούσε ιατρική αντιμετώπιση.

«Το πρωί, η Μελάνια υποβλήθηκε σε μια διαδικασία εμβολισμού για τη θεραπεία μιας καλοήθους νεφρικής πάθησης. Η διαδικασία ήταν επιτυχής και δεν υπήρχαν επιπλοκές», δήλωσε η διευθύντρια επικοινωνίας του γραφείου της Στέφανι Γκρίσαμ.

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει πως η Μελάνια Τραμπ θα παραμείνει στο νοσοκομείο όλη την εβδομάδα. «Η Πρώτη Κυρία ανυπομονεί να αναρρώσει πλήρως ώστε να συνεχίσει το έργο της για λογαριασμό κάθε παιδιού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παρέμεινε στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και αναμένεται να την επισκεφθεί σύντομα στο νοσοκομείο, δήλωσε η Γκρίσαμ.

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία της ενώ αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση τις προσεχείς ώρες.

Το CNN αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά από την εποχή που η Νάνσι Ρίγκαν υπεβλήθη σε μαστεκτομή τον Οκτώβριο του 1987, που μια αμερικανίδα Πρώτη Κυρία υποβλήθηκε σε μια τόσο σοβαρή ιατρική διαδικασία ενώ είναι στο Λευκό Οίκο.