Οπλισμός σε σπίτι στο Παραλίμνι


Πιστόλι με έμφορτη γεμιστήρα που περιείχε 12 φυσίγγια, καθώς και άλλα 14 φυσίγγια τρία κυνηγετικά όπλα και ένα ζεύγος κάννες εντόπισε η Αστυνομία σε σπίτι 47χρονου στο Παραλίμνι.
Ο οπλισμός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας που διεξήχθη από τις 8.30 – 10.30 σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της δράσης της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της εγκληματικότητας.
Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου ερεύνησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος, την οικία, τα υποστατικά και τα οχήματα 47χρονου στο Παραλίμνι. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα και ένα ζεύγος κάννες. Επίσης, στην ταράτσα της κατοικίας εντοπίστηκε σε πλαστικό δοχείο ένα πιστόλι με έμφορτη γεμιστήρα με 12 φυσίγγια, καθώς και άλλα 14 φυσίγγια. Ο 47χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Εναντίον του 47χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών υλών. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.