Εκτός Survivor 2 ο Στέλιος Κρητικός

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του ikypros για να έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις

Μια σούπερ έκπληξη επιφύλαξε το κοινό στην ψηφοφορία για αποχώρηση. Εκεί που όλοι περίμεναν πως θα αποχωρήσει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, εκείνος της γλίτωσε, παρέμεινε στο Survivor 2 και «έστειλε» πίσω στην Ελλάδα τον Στέλιο Κρητικό, σοκάροντας τους Διάσημους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την συγκεκριμένη εξέλιξη.
Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου η οποία στο άκουσμα του αποτελέσματος, ψέλλισε: «δεν το πιστεύω»!
«Το διαισθανόμουν. Μου αρέσει που πληρώνω την σιωπή μου. Έτσι είμαι. Θα συνεχίσω να προστατεύω τους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος που το έζησα όλο αυτό. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και με καθαρή τη συνείδησή μου. Εύχομαι στον τελικό να φτάσει έστω ένας από την ομάδα μου και να το πάρει.
Θα έχω να διηγηθώ στα παιδιά μου πολλές ιστορίες και θα επιστρέψω στην παραλία μας μαζί τους για να τους δείξω από κοντά όλα αυτά που έζησα» είπε ο Στέλιος Κρητικός αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη.
https://youtu.be/rG9WIpZd-Ik