Στη μνήμη Κουτσοκούμνη ο τελικός Κυπέλλου


Αφιερωμένος στη μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου Κύπρου στο ποδόσφαιρο 2017-2018, που θα γίνει στις 16 του Μάη, μεταξύ ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλων Λεμεσού, σύμφωνα με τις αποφάσεις που λήφθηκαν σε οργανωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).
Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, στη σύσκεψη, η οποία έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά, αποφασίστηκε ύστερα από κλήρωση, ότι γηπεδούχος στον τελικό, ο οποίος θα αρχίσει στις 18.30  θα είναι η ΑΕΚ Λάρνακας και ως εκ τούτου, θα αναγράφεται πρώτη στα εισιτήρια.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πάρουν το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας και το Νότιο πέταλο, ενώ οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα πάρουν την Ανατολική κερκίδα και το Βόρειο πέταλο.
Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίστηκαν ως ακολούθως: Στη Δυτική κερκίδα και στην Ανατολική κερκίδα 20 ευρώ και στα δύο πέταλα 15 ευρώ. Στις δύο ομάδες θα παραχωρηθεί αριθμός παιδικών εισιτηρίων στην τιμή των 5 ευρώ. Τα εισιτήρια στα  θεωρεία πολυτελείας θα τιμώνται στα 80 ευρώ.
Οι δύο ομάδες θα πωλούν τα εισιτήρια τους από τις μπουτίκ τους με ταυτοποίηση, με την ίδια ακριβώς διαδικασία που πωλούνται τα εισιτήρια από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη 2 Μαΐου, ενώ η Συνέντευξη Τύπου του τελικού θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαΐου στο ΓΣΠ.