Μια σκιά πυγμάχου στον τοίχο προς αποτροπή επίδοξων ληστών και άλλων εγκληματιών

Ένας πυγμάχος ο οποίος επιδίδεται σε διάφορα κτυπήματα και διαφημίζει τις γροθιές του παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια σε Γιαπωνέζες που ζουν μόνες σε μεγάλα συγκροτήματα διαμερισμάτων στο Τόκιο. Ο πυγμάχος στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι αληθινός και είναι μόνο η σκιά σε τοίχο. Το πρότζεκτ ονομάζεται “Man on the Curtain“ και το διαχειρίζεται η εταιρεία Leopalace21 Corp. Οταν εξελιχθεί θα μπορεί να χρησιμοποιείται από εταιρείες παροχής ασφάλειας που πωλούν υπηρεσίες σε διαχειριστές διαμερισμάτων.

Ο εμπνευστής της ιδέας θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο θα αποτρέπονται οι ληστές και οι διάφοροι άλλοι εγκληματίες από το να κτυπήσουν γυναίκες που διαμένουν μόνες τους και ενδεχομένως να μην μπορούν να προστατευθούν. Το εγχείρημα χρησιμοποιεί ένα απλό έξυπνο κινητό που συνδέεται με ένα προτζέκτορ που σχηματίζει τη σκιά που θα είναι όσο το δυνατό πιστευτή.
Ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει και σενάρια, δηλαδή ο πυγμάχος σε κτυπήματα, ο πυγμάχος κάνοντας καράτε ή με ένα μπαστούνι του μπέϊζμπολ. Επίσης ο άνδρας θα μπορεί να κάνει και άλλες δραστηριότητες όπως να ντύνεται, να παίζει κιθάρα ή ακόμη και να καθαρίζει το σπίτι με ηλεκτρική σκούπα.