Το τατουαζ της Αθηνάς Ωνάση

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του ikypros για να έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις

Απασχόλησε μεν τα ΜΜΕ, χωρίς η ίδια να το επιδιώξει, με την προσωπική της ζωή, με το γάμο της αλλά και το χωρισμό της, αλλά ως εκεί. Τώρα λοιπόν, η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση απασχολεί για έναν διαφορετικό λόγο. Ενα μικρό τατουάζ που έχει στον αυχένα.

Στους αγώνες Longines Global Champions Tour 2018, στις 5 Απριλίου, στο Μαϊάµι , στις 5 Απριλίου, συμμετέχοντας με την ομάδα «St Tropez Pirates», η Αθηνά Ωνάση κατέλαβε την 12η θέση και χρηµατικό έπαθλο 10.969 ευρώ.

Ο φακός την «συνέλαβε» στους αγώνες, με το άλογό της, με τους συναθλητές της, αλλά… έπιασε και κάτι ακόμη: Εντόπισε το μικρό τατουάζ που έχει στον αυχένα της. Ενα μικρό  και διακριτικό κινεζικό ιδεόγραµµα, που είναι εµφανές µόνο αν τα µαλλιά της είναι µαζεµένα.

Στον κόσµο των τατουάζ το σύµβολο «µεταφράζεται» ως «peaceful», δηλαδή γαλήνιος, ειρηνικός. ∆ύσκολα µπορεί κανείς να ερµηνεύσει αυτή την επιλογή της Αθηνάς, αλλά πιθανότατα αποτυπώνει την ανάγκη της για εσωτερική και εξωτερική ηρεµία και γαλήνη.