Στις 2 Μαΐου οι εκλογές στην Ομόνοια

 

 

Πατήστε εδώ και εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του ikypros για να έχετε κάθε πρωί στο email σας τις πιο σημαντικές ειδήσεις

Οι εκλογές στην Ομόνοια θα γίνουν στις 2 Μαίου, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων την Τρίτη 24 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου έχει ως εξής:

Μετάθεση της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης για την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας, μετά από σχετικό αίτημα που κατατέθηκε από Μέλη του Συλλόγου.

Τα Μέλη ζήτησαν επιπρόσθετο χρόνο ώστε να οριστικοποιήσουν την πρόταση που ετοιμάζουν, αλλά και για μελέτη της τελικής πρότασης του κ. Παπασταύρου.

Η 2 Μαΐου 2018, είναι η τελευταία ημέρα που μπορεί να διεξαχθεί η Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση, καθώς σύμφωνα με τα άρθρα 37, 38 και 39 του Καταστατικού, τη συγκεκριμένη ημερομηνία συμπληρώνονται οι 30 ημέρες από την παραίτηση του ΔΣ στις 2 Απριλίου 2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενήργησε με στοχο την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ενότητας, αφουγκραζόμενο τις απόψεις όλων των ενδιαφερόμενων μερών και ιδιαίτερα εκείνων που εξέφρασαν ενδιαφέρον για εμπλοκή στα διοικητικά του Συλλόγου.

Μετά την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης, η τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Τρίτη, 24 Απριλίου 2018.

Περισσότερα για την Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.