Όπλα και κοκαΐνη σε σπίτι στο Παραλίμνι

Κυνηγετικά όπλα, στρατιωτικά και κυνηγετικά φυσίγγια, ξόβεργα, αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα και μικρή ποσότητα κοκαΐνης, εντοπίστηκαν χθες κατά τη διάρκεια έρευνας που διενήργησε η Αστυνομία σε αγροτική κατοικία στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου διενήργησαν γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε αγροτική κατοικία στο Παραλίμνι στην οποία διαμένουν ένας 38χρονος και μία 32χρονη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στην παρουσία της 32χρονης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, 330 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, αριθμός στρατιωτικών φυσιγγίων και φυσιγγίων φλομπέρ, ένας ανιχνευτής μετάλλων, 119 ξόβεργα, 1649 σφραγισμένες συσκευασίες των 50 γραμμαρίων καπνού ναργιλέ, που φαίνεται ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα προϊόντα, τρεις θήκες πιστολιού, δύο ηλεκτρονικές συσκευές παραγωγής μιμητικών ήχων άγριων πτηνών, τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους περίπου 3,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη από άσπρη σκόνη.

Η Αστυνομία συνέλαβε την 32χρονη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής των ανευρεθέντων, ενώ σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυκτα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, προχώρησαν στη σύλληψη και του 38χρονου.

Η γυναίκα ανακρίθηκε όσον αφορά τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στην κατοικία και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο 38χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της Υ.ΚΑ.Ν διερευνούν υπόθεση παράνομης κατοχής κυνηγετικών πυροβόλων όπλων, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, κατοχής, χρήσης και προμήθειας ναρκωτικών, κατοχής απαγορευμένων μέσων σύλληψης άγριων πτηνών, παράνομης κατοχής ανιχνευτή μετάλλων και κατοχής αδασμολόγητων ειδών.