Αλ. Μιχαηλίδης: Προσωπικά τα κίνητρα του Οδυσσέα

Σε προσωπικά κίνητρα απέδωσε την κόντρα του με τον Γενικό Ελεγκτή για το ζήτημα των υπερπληρωμών των λεωφορειούχων ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών Αλέκος Μιχαηλίδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ACTIVE και την εκπομπή «Πρωινή Συχνότητα».

Όπως ανέφερε o κ. Μιχαηλίδης, με τον Γενικό Ελεγκτή ήταν φίλοι και συνάδελφοι στο Υπουργείο Μεταφορών για 16 χρόνια και ξαφνικά χωρίς να γνωρίζει τους λόγους ο Γενικός Ελεγκτής στράφηκε εναντίον του. «Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία γι’αυτό» τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης και αιτιολόγησε ότι συμβαίνει αυτό γιατί ίσως κάποιοι τον έχουν κατηγορήσει στον Γενικό Ελεγκτή.

Σε ερώτημα γιατί δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Γενικό Ελεγκτή προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα, ανέφερε ότι με τις συχνές και προσβλητικές αναφορές του Γενικού Ελεγκτή δεν του αφήνει περιθώριο για κάτι τέτοιο.

«Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ήταν δίπλα μου και γνωρίζει πολύ καλά και την εντιμότητα και το ήθος μου. Δηλαδή τί… θα μου κάνει και τον δάσκαλο;» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου. «Εντοπίσαμε τις υπερπληρωμές από το 2015 και προσπαθούμε να τις πάρουμε πίσω,  αλλά επειδή η Ελεγκτική Υπηρεσία έχει άλλη γνώμη και θέλει να κλείσει η εταιρεία τα έβαλε μαζί μου», σημείωσε ο κ. Αλέκος Μιχαηλίδης.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Μιχαηλίδη στον ACTIVE:

https://www.youtube.com/watch?v=eo61VzOCv7k