Άτυχος ο Μίλαν στον μεγάλο τελικό

Μια άτυχη στιγμή οδήγησε τον πρωταθλητή μας Μίλαν Τραϊκοβιτς στον αποκλεισμό από τον τελικό των 60 μέτρων μετ’ εμποδίων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Μπέρμιγχαμ. Αιτία ήταν η άκυρη εκκίνηση στον τελικό που στέρησε από τον Κύπριο πρωταθλητή το βάθρο αφού αποκλείστηκε όπως προβλέπουν και οι κανονισμοί του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως ο Μίλαν είχε προκριθεί στον τελικό,σημειώνοντας Παγκύπριο Ρεκόρ με 7.51 και μια από τις κορυφαίες επιδόσεις φέτος στον κόσμο, πρώτος στην τρίτη ημιτελική σειρά και με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στα ημιτελικά. Με μια τέτοια επίδοση στον τελικό ο Μίλαν θα έπαιρνε το χάλκινο μετάλλιο.

Πολλοί θαυμαστές του Μίλαν του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης μέσα από τα Κοινωνικά Δίκτυα μετά τον αποκλεισμό.

Ο πρωταθλητής μας έγραψε στη σελίδα του στο Facebook πως φεύγει από το Μπέρμιγχαμ με δάκρυα στα μάτια αλλά με το κεφάλι ψηλά και ευχαρίστησε όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης:

Leaving Birmingham in tears but my head is still up. Thank you all for the support and encourage messages.#thankyou #support #milantrajkovic

Posted by Milan Trajkovic on Sunday, 4 March 2018

 

Το χρυσό στον τελικό των 60 μέτρων μετ΄εμποδίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ κατέκτησε ο Βρεττανός Πόζι με 7.46, το αργυρό ο Αμερικανός Ιττον με 7.47 και το χάλκινο ο Γάλλος Μαγκά με 7.54.