Στο νοσοκομείο 50χρονος που τραυματίστηκε την Παρασκευή σε τροχαίο

Στο νοσοκομείο 50χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας  ο 50χρονος είναι κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας και τραυματίστηκε σε  σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.20μ.μ. στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Κόρνο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος, συγκρούστηκε με το προπορευόμενο του όχημα, το οποίο οδηγούσε 58χρονη κάτοικος Λάρνακας.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο της 58χρονης κινήθηκε δεξιότερα με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί, ενώ το όχημα του 50χρονου, κινήθηκε αριστερά με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο αριστερό κιγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί εκτός δρόμου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε τόσο ο 50χρονος όσο και η 58χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αντίστοιχα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 50χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, θλάση πνεύμονα και κάταγμα στο χέρι και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η 58χρονη, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.