Σεμινάριο για τα Ηλεκτρονικά Παιχνίδια

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η Wargaming.net, διοργανώνουν σεμινάριο στην αγγλική γλώσσα με θέμα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας. Το καινοτόμο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, την Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, στις 18:00.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό από τον κ. Αντώνη Πολεμίτη, Ανώτερο Εκτελεστικό Διευθυντή (CEO) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στη συνέχεια ο καθ. Αχιλλέας Κ. Αιμιλιανίδης, Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, θα μιλήσει για την «Προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας χαρακτήρων. Από τα κόμικ στα ηλεκτρονικά παιχνίδια».

Τέλος, ο Roman Zanin, Νομικός Σύμβουλος, και οι Σύμβουλοι Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Wargaming, Darya Firsava και Φοίβη Τραμουντανέλλη, θα συζητήσουν για τους «Δημιουργικούς τρόπους χρήσης της πνευματικής ιδιοκτησίας σε ηλεκτρονικά παιχνίδια. Η δικαστική πρακτική στις Η.Π.Α.». Το σεμινάριο θα συντονίσει η Δρ Χριστίνα Ιωάννου, Αναπληρώτρια Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.