Ο Δήμος Πέγειας συμμετείχε στην έκθεση National Wedding Show στο Λονδίνο

Στην έκθεση National Wedding Show στο Λονδίνο, συμμετείχε ο Δήμος Πέγειας, με στόχο την προσέλκυση αυξημένου αριθμού ενδιαφερόμενων για τέλεση πολιτικού γάμου στην Πέγεια.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Μαρία Γιάγκου, Υπεύθυνη του Γραφείου Τέλεσης Πολιτικών Γάμων του Δήμου Πέγειας, η Πέγεια ήταν ο μόνος Δήμος της Επαρχίας Πάφου που συμμετείχε στην έκθεση.

Το ενδιαφέρον, σημείωσε, ήταν έντονο, αφού η περιοχή της Πέγειας διαθέτει πανέμορφες τοποθεσίες, όπως είναι οι Θαλασσινές Σπηλιές, αλλά και ονειρεμένες παραλίες και γενικά ιδανικούς χώρους εκτός των ξενοδοχειακών καταλυμάτων και των επαύλεων.

Ενδεικτικά η κ. Γιάγκου είπε πως το 2017 στον Δήμο Πέγειας τελέστηκαν 670 πολιτικοί γάμοι, ενώ το 2018 αναμένεται όπως αυτοί αυξηθούν κατά 150.

Για το Δήμο Πέγειας, συνέχισε, είναι σημαντικό το ποσό που εισρέει στα ταμεία του Δήμου από την τέλεση των πολιτικών γάμων, προσθέτοντας πως το 2017 από τους 670 περίπου πολιτικούς γάμους η Τοπική αρχή αποκόμισε περίπου 290 χιλιάδες ευρώ.

Επεσήμανε πως ο μεγαλύτερος αριθμός κρατήσεων στο Δ. Πέγειας, είναι από τη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει ζευγάρια από το Ισραήλ μετά την έναρξη της απευθείας πτήσης του Ισραήλ προς και από τον αερολιμένα της Πάφου, από τη Ρωσία και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.