Διεξάγονται στα Λεύκαρα οι ποδηλατικοί αγώνες Cyprus Sunshine Cup 2018

Διεξάγονται στα Λεύκαρα αύριο και μεθαύριο, 22 και 23 Φεβρουαρίου, οι ποδηλατικοί αγώνες Cyprus Sunshine Cup 2018.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «για άλλη μια χρονιά φιλοξενείται στα γραφικά Λεύκαρα η επιτυχημένη διοργάνωση των διεθνών ποδηλατικών αγώνων Cyprus Sunshine Cup 2018. Πρόκειται για τους μεγαλύτερους ποδηλατικούς αγώνες που διοργανώνονται στην Κύπρο και στους οποίους συμμετέχουν 200 ποδηλάτες παγκοσμίου φήμης, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές».

Μεταξύ των Ολυμπιονικών και των Παγκόσμιων Πρωταθλητών είναι η Anna van der Breggen από την Ολλανδία, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, ο Jaroslav Kulhavy από τη Τσεχία, χρυσός στο Λονδίνο και αργυρός στο Ρίο και η Gunn-Rita Dahle Flesja από τη Νορβηγία, η πιο πετυχημένη γυναίκα στην ιστορία του Mountain Bike, με χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας».

Στο Cyprus Sunshine Cup 2018 θα συμμετέχουν επίσης η Ουκρανή Yana Belomoina από την Ουκρανία, πρώτη στην παγκόσμια κατάταξη, ο Thomas Litscher από την Ελβετία, που πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πίσω από τον Αργυρό Kulhavy. Στην Κύπρο είναι και η περσινή νικήτρια του Cyprus Sunshine Cup Githa Michiels από το Βέλγιο».