Βαλαβάνη: Δεν πουλάω τη σχέση μου με τον Βασάλο

Το δικό της σχόλια πάνω στην φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να… χουφτώνει τον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά τη διάρκεια βόλτας τους έκανε η αθλητικογράφος στην κάμερα εκπομπής.

«Αυτή η φωτογραφία δεν ξέρω πως προκύπτει. Δεν κάνω τέτοια πράγματα δημοσίως! Ίσως να ήταν πάνω στην κίνηση», είπε στο Πρωινό.

Και συνέχισε: «προσωπικά, δεν τον βρίσκω και τόσο κακό για να έχει γίνει τόσος ντόρος. Δηλαδή, να ‘χαμε να λέγαμε! Μία φωτογραφία δεν είναι απόλυτα αυτό που μπορεί να δείχνει».

Όσο για το τι από όσα ειπώθηκαν την ενόχλησε; Η μεταξύ άλλων παίκτρια του Dancing with the stars εξομολογήθηκε ότι την πείραξε σχόλιο που έλεγε ότι πουλάει την σχέση της. «Ούτε την πουλάω την σχέση μου, ούτε φωνάζω να με φωτογραφίσουν. Με ενοχλεί η άσχημη κριτική η οποία δεν έχει μέσα της σεβασμό.

Απλά, θέλω να πω σε όσους ασκούν αυτού του είδους την κριτική να είναι πιο προσεκτική, γιατί άνθρωποι είμαστε και δεν φυτρώνουμε. Από πίσω μας έχουμε ανθρώπους που μπορεί ακούγοντας αυτά τα σχόλια να στεναχωριούνται. Από τη στιγμή που κάνεις αρνητικά σχόλια, θεωρώ ότι δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό», είπε.

ΠΗΓΗ: star.gr