Παρέμβαση του Κώστα Καδή στη Γ’ Τεχνική Λεμεσού

Την ικανοποίηση της εκφράζει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Επαρχίας Λεμεσού, από την προσωρινή λύση που δόθηκε στο πρόβλημα της έλλειψης καθαρίστριας στη Γ` Τεχνική Σχολή Λεμεσού, κάτι που οδήγησε στην άρση των μέτρων που είχαν αποφασιστεί για σήμερα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η άρση των μέτρων έγινε, καθώς μετά από επικοινωνία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κυριάκου Νικηφόρου, με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Καδή, δόθηκε προσωρινή λύση στο πρόβλημα, με την πρόσληψη μιας καθαρίστριας.

“Ως Ομοσπονδία θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού για τη θετική του ανταπόκριση και την καταλυτική του παρέμβαση και συνάμα, αναμένουμε οριστική επίλυση του προβλήματος με την πρόσληψη αριθμού καθαριστριών που να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες των Τεχνικών Σχολών”, προστίθεται.

Τέλος η Ομοσπονδία κάνει έκκληση προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων όπως προχωρήσει σε αποδέσμευση κονδυλίου για τις προσλήψεις καθαριστριών στις Τεχνικές Σχολές και εκφράζει την ελπίδα ότι δεν θα προκύψουν στο μέλλον παρόμοιου τύπου προβλήματα.