Τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Ευάγγελου Ευαγγελίδη


Τελέστηκε σήμερα σε κλίμα βαθύτατου πένθους από την Εκκλησία της Αγίας Θέκλας στον συνοικισμό Αγιοι Ανάργυροι Β’ στη Λάρνακα, η κηδεία του δημοσιογράφου Ευάγγελου Ευαγγελίδη.
Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας την Πέμπτη το μεσημέρι από ανακοπή καρδίας. Ηταν 70 ετών.
Εργάστηκε σε διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωση μεταξύ των οποίων στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΓΚΑ, υπήρξε για χρόνια ανταποκριτής του ΡΙΚ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως συνεργάτης του ΚΥΠΕ.
Ο εκλιπών ίδρυσε την πρώτη αθλητική εφημερίδα στην Κύπρο, την «Αθλητική Μάχη» ενώ με έναρξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας ίδρυσε το 1987 «το Ράδιο Λάρνακα».
Στεφάνια κατατέθηκαν μεταξύ άλλων εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προέδρου του ΔΗΣΥ, του ΓΓ του ΑΚΕΛ, του Προέδρου του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, από βουλευτές των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου, τους Δημάρχους Λάρνακας και Αραδίππου, το ΓΤΠ και το ΚΥΠΕ.
Η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Αραδίππου.
Ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης ήταν νυμφευμένος με την Στέλλα Κλείτου από την Ταύρου της επαρχίας Αμμοχώστου με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, δύο κόρες και ένα γιο ενώ έχει και δύο εγγόνια.