Μαλάς: Θα πολιτευτούμε με σεβασμό στη διαφορετική άποψη


Τη διαβεβαίωση προς τους πολίτες ότι με την ανάληψη της Προεδρίας, θα πολιτευτεί με σοβαρότητα και το δέοντα σεβασμό και προς τη διαφορετική άποψη, γεγονός που προάγει την Δημοκρατία στη Κύπρο, έδωσε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.
Σε δηλώσεις πριν τη συνεστίαση της Αναγέννησης Τρικώμου στη Χοιροκοιτία, ο κ. Μαλάς είπε πως «εδώ και κάποιες μέρες έχω καλέσει τους ανθυποψηφίους μου να διαχειριστούμε τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την κυπριακή οικονομία αλλά και την κοινωνία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτά τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται ούτε με ανέξοδη παροχολογία αλλά ούτε και με τοποθετήσεις που υποβιβάζουν το πολιτικό ήθος στη χώρα μας».
Πρόσθεσε ότι «ο απερχόμενος Πρόεδρος σήμερα σε μια συνέντευξη του, αντί να απαντήσει σε αυτά τα προβλήματα με επιχειρήματα, επέλεξε με ανήθικο τρόπο να επιτεθεί κατά συγκεκριμένου ανθυποψηφίου του. Εμείς από καιρό λαμβάνοντας τα μηνύματα από την κοινωνία αλλά και με σεβασμό προς την ίδια την κοινωνία και την κρίση της, προτείναμε αξιόπιστες λύσεις για τα προβλήματα που μπορούμε να δώσουμε και δώσαμε επίσης αξιόπιστες απαντήσεις και με ειλικρίνεια, για τα προβλήματα που δεν μπορούμε να επιλύσουμε».
Ο Σταύρος Μαλάς είπε ακόμα ότι «είναι γι’αυτό το λόγο που οι πολίτες συνεχώς στηρίζουν τη δική μας προσπάθεια, είναι γι’αυτό το λόγο που και οι δημοσκοπήσεις που σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, μας δείχνουν να περνάμε με αποφασιστικότητα στο δεύτερο γύρο και με κάθε αξίωση να κερδίζουμε αυτές τις Προεδρικές εκλογές. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι με την ανάληψη της Προεδρίας, όχι μόνο θα πολιτευτούμε με σοβαρότητα αλλά θα πολιτευτούμε επίσης με το δέοντα σεβασμό και προς τη διαφορετική άποψη και αυτό προάγει την Δημοκρατία στη χώρα μας».