Γρήγορο ντεμακιγιάζ για αδιάβροχο μακιγιάζ

smokey eyes, μάτι, μακιγιάζ
Μπορεί τα αδιάβροχα καλλυντικά να σου χαρίζουν αποτέλεσμα που διαρκεί, είναι όμως αρκετά ανθεκτικά και με το ντεμακιγιάζ, και της περισσότερες φορές χρειαζόμαστε το διπλάσιο χρόνο για να τα αφαιρέσουμε. Μάθε 4 απλούς τρόπους για γρήγορο ντεμακιγιάζ.
 
1. Η πιο απλή λύση βρίσκεται στο χλιαρό νερό. Πριν κάνεις οτιδήποτε χρησιμοποίησε ένα βαμβάκι εμποτισμένο με χλιαρό νερό και ταμπόναρε ελαφρά το πρόσωπο και τα μάτια. Έπειτα ακολούθησε την γνωστή διαδικασία με τα ειδικά προϊόντα ντεμακιγιάζ.
 
2. Αν πάλι δεν δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα με την παραπάνω διαδικασία χρησιμοποίησε λίγο ελαιόλαδο. Βάλε μερικές σταγόνες στο χέρι σου και κάνε ελαφρύ μασάζ στα μάτια. Με ένα βαμβάκι αφαίρεσε το λάδι και ξέβγαλε καλά με νερό.
 
3. Το baby oil είναι εξίσου αποτελεσματικό. Δεδομένου ότι έχει δημιουργηθεί για τις ευαίσθητες επιδερμίδες των μωρών, δεν υπάρχει κίνδυνος να το απλώσεις στο πρόσωπο και τα μάτια σου. Βάλε μικρή ποσότητα σε βαμβάκι και ταμπόναρε το σε κλειστά μάτια. Με ένα καθαρό βαμβάκι σκούπισε καλά τα υπολείμματα και ξέβγαλε πολύ καλά.
 
4. Τέλος, μπορείς να κάνεις απαλό μασάζ στα μάτια με λίγη βαζελίνη. Είναι ιδανική ακόμα και για άτομα που έχουν ευαισθησία στα μάτια.
 
Πηγή: faysbook.gr