Στ. Δημητρίου: Γιατί έφαγα τη σοκολάτα που μου πέταξαν


Το γύρο του κόσμου έκανε το βίντεο με τον Κύπριο αμυντικό της Σεντ Μίρεν, Στέλιο Δημητρίου, να παίρνει μια δαγκωματιά από τη σοκολάτα που του έριξαν από την κερκίδα, στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με τη Μόρτον στις 2 Ιανουαρίου 2018
Με την ευκαιρία του περιστατικού, ο Στέλιος Δημητρίου μίλησε στο Γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π., τόσο για το περιστατικό όσο και για την εμπειρία του στην Championship (δεύτερη τη τάξει λίγκα) της Σκωτίας.
«Στην Κύπρο έτυχε αρκετές φορές να μου ρίξουν αντικείμενα, αλλά διαφορετικά πράγματα και σίγουρα όχι σοκολάτες! Απ΄ ότι μου είπαν, δεν συμβαίνουν συχνά αυτά τα περιστατικά στην Σκωτία, έτυχε όμως και έγινε στο παιχνίδι με τη Μόρτον. Αντέδρασα με τον τρόπο που είδατε (σ.σ. σήκωσε από κάτω τη σοκολάτα και τη δάγκωσε) για να δείξω σε αυτόν που έκανε την πράξη ότι δεν με πείραξε και δεν με επηρέασε», είπε.
Πρόσθεσε πως «στην αρχή, για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, διαμαρτυρήθηκα στο διαιτητή για το αντικείμενο. Όταν είδα πως μου έριξαν σοκολάτα, έκανα αυτό που έκανα, παραπάνω για εκείνον που την έριξε. Ο σκοπός του ήταν να μας χαλάσει την ψυχολογία και έτσι έπραξα έτσι για να δείξω ότι δεν μας πείραξε».
Όσο για την ομάδα όπου αγωνίζεται, ο Δημητρίου είπε πως ιστορικά η Σεντ Μίρεν είναι ομάδα της Premiership, όμως έπεσε πριν λίγα χρόνια και επειδή είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα της Championship, αφού ένας ανεβαίνει, είναι δύσκολο να επιστρέψει.
«Πέρσι παλεύαμε για την αποφυγή του υποβιβασμού, φέτος όμως είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και ευελπιστούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για να βγούμε απευθείας. Συνήθως έρχονται 4-5 χιλιάδες θεατές σε κάθε ματς, ενώ στα ντέρμπι γεμίζει το γήπεδο με 7 χιλιάδες κόσμο».