Κλειστοί οι δρόμοι Κοφίνου–Λάρνακας και Λεμεσού-Λευκωσίας


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, μεταξύ των ωρών 07:00-17:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α5 Κοφίνου – Λάρνακας από την Κοφίνου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοφίνου – Λάρνακα, σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
Ανακοίνωσε επίσης ότι την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, μεταξύ των ωρών 09:00-16:30, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο τμήμα από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Πεντακώμου, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά, ανά πάσα στιγμή, μια λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι 200μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.