Ντάνος-Ντορέτα: Μαζί στην Κύπρο! (video)

Με αφορμή τα 13α “γενέθλια” του μεγαλύτερου γαστρονομικού θεσμού της Κύπρου “Time Out Eating Awards”, Nτορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) βρέθηκαν μαζί με τη Διευθύντρια των περιοδικών του Εκδοτικού Οίκου “Δίας” Mαριλένα Ιεροδιακόνου στο στούντιο της μεσημβρινής εκπομπής του Σίγμα “Μεσημέρι και Κάτι”.

Μιλώντας στην εκπομπή, η Μαριλένα Ιεροδιακόνου ανέφερε ότι φέτος πάνω από 78.000 αναγνώστες ψήφισαν, με στόχο να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. “Για φέτος υπάρχουν 72 υποψήφια εστιατόρια, 10 κατηγορίες, καθώς και 4 τιμητικά βραβεία”.

Τη “σκυτάλη” πήραν οι φετινοί παρουσιαστές του γαστρονομικού θεσμού, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για την εν λόγω βραδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά “Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τα βραβεία. Ο εν λόγω θεσμός, αναδεικνύει τη γαστρονομία της Κύπρου”.

Παράλληλα, η Ντορέττα Παπαδημήτριου ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα παρουσιάσει τον γαστρονομικό αυτό θεσμό, καθώς, όπως λέει, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει κάτι τέτοιο. “Χαίρομαι πολύ που ήρθε η ώρα να συμμετάσχουμε σε κάτι τέτοιο, αλλά και για το ότι θα το παρουσιάζω με τον Γιώργο”.

Σημειώνεται ότι η λαμπερή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017, στο Royal Hall στη Λευκωσία.

https://youtu.be/kpOIazrCtnY