ΗΠΑ: Παντρεύτηκε το γιο και μετά την κόρη της!

Μια πρωτοφανής υπόθεση διπλής αιμομιξίας στην Οκλαχόμα συγκλονίζει την αμερικανική κοινή γνώμη.

Πρωταγωνίστρια μια 44χρονη μητέρα, η οποία το 2008 παντρεύτηκε τον γιο της, ενώ τον Μάρτιο του 2016 την κόρη της!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η κόρη -Μίστι Βέλβετ Ντον Σπαν- ομολόγησε την ενοχή της για αιμομιξία στο δικαστήριο, που της επέβαλε ποινή δεκαετούς κάθειρξης με αναστολή.

Οι δύο γυναίκες, η Πατρίτσια Αν Σπαν και η 26χρονη κόρη, παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2016. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου ένας επιθεωρητής της Υπηρεσίας Κοινωνικής Ευημερίας υποπτεύθηκε ότι κάτι συμβαίνει στην οικογένεια και σήμανε συναγερμό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο έναν μήνα αργότερα και να τους απαγγελθούν κατηγορίες για αιμομιξία.

Μετά από έρευνες, προέκυψε ότι η μητέρα είχε παντρευτεί το 2008 και τον τότε 18χρονο γιο της, Τζόντι Κάλβιν, ο οποίος, ωστόσο, ακύρωσε 15 μήνες αργότερα τον γάμο, επικαλούμενος αιμομιξία.

Η δίκη για αυτόν τον γάμο συνεχίζεται και η επόμενη ακρόαση έχει οριστεί για τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αμερικανικών ΜΜΕ, η μητέρα είχε χάσει προ πολλού την επιμέλεια των συνολικά τριών παιδιών της, τα οποία υιοθέτησε η γιαγιά τους.

Στην ανάκριση η μητέρα παραδέχθηκε ότι μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν είχε καμία επαφή με κανένα από τα παιδιά της, μέχρι που ξαναβρήκε την κόρη της. Η τελευταία είπε στην αστυνομία ότι όταν ξαναείδε τη μητέρα της για πρώτη φορά το 2014, «ένιωσαν ένα κλικ».

Ο αδελφός της, Κόντι, από την άλλη είπε σε τοπικά ΜΜΕ ότι η μητέρα τους τους ασκούσε πίεση.

Η ίδια η Πατρίτσια υποστηρίζει ότι παντρεύτηκε την κόρη της για να μπορέσει να υιοθετήσει ένα παιδί κι ότι πριν το γάμο διάβασε τους νόμους και συμπέρανε ότι δεν απαγορευόταν να παντρευτεί το ίδιο της τη σπλάχνο, αφού στο πιστοποιητικό γέννησης της Μίστι εμφανιζόταν η γιαγιά ως βιολογική μητέρα της.

ΠΗΓΗ: nooz.gr